Kjøkken, produksjonSR.071.02
Produksjonskjøkken.
- Tilberedning av mat til avdelingskjøkken og kantine.
- Forberedelse til avkjøling.
- Distribusjon av varm mat til eksterne enheter.
- Produksjon av varm mat, kald mat og dietter i samme områder.
- Håndvask for personale legges i dette området.
- Oppbevaring av termotøy .
- Kjøkkenskrubb inngår som en del av kjøkkenarealet.
- Standard areal
- 0 m²
- Kapasitetsbærende
- Nei
- Personer, normalt
- 8
- Personer, maksimalt
- 12
- Brukstid, maksimalt
- 12 timer
- Dør til andre rom
- Nei
- Nærhet/avstand til andre funksjoner
- Lager (kjøl, frys, tørrvarer). Egne WC for kjøkkenpersonalet (ikke direkte inngang fra kjøkken) Garderobe. Kontorfunksjoner. Vare- og distribusjonsterminal. Evt. samlokalisering med kantine.