Opphold, Spiserom, PHV/TSBSR.108.03
- Oppholdsrom med spiseplasser for pasienter og ansatte.
- Ved miljøterapeutisk observasjon, kan noen av personale spise sammen pasient.
- Mulighet for en skjermet del for spisesituasjon.
- Tilrettelagt for enkel matlaging, trening på mat og helse for pasient, og oppvarming av mat utenom måltider.
- Kjøkkenbenk med vaskekum, for anretning av mat, forsyning av tørrvarer.
- Oppbevaring av kald drikke i låsbart kjøleskap.
- Oppbevaring av dekketøy, glass, frokosttallerkener og bestikk i låsbare skap.
- Plass for å håndtere matkonsept: tilberedelse/buffetvogn/servering med kjøle/varmefunksjon, plass for oppstilling av traller.
- Oppvask etter måltider, avfallshåndtering.
- Flyttbare møbler som gjør det mulig å regulere avstand mellom pasienter, støtte positive interaksjoner og redusere aggressiv atferd.
- Håndvask i rommet.
Spesielle hensyn til sikkerhet og robusthet gjelder i psykisk helsevern/TSB, se rommets robusthetsnivå: Robusthet og sikkerhet
- Standard areal
- 25 m²
- Kapasitetsbærende
- Nei
- Personer, normalt
- 10
- Personer, maksimalt
- 15
- Brukstid, maksimalt
- 16 timer
- Dør til andre rom
- Nei
- Nærhet/avstand til andre funksjoner
- -
