• Oppholdsrom med spiseplasser for pasienter og ansatte.
  • Ved miljøterapeutisk observasjon, kan noen av personale spise sammen pasient.
  • Mulighet for en skjermet del for spisesituasjon.
  • Tilrettelagt for enkel matlaging, trening på mat og helse for pasient, og oppvarming av mat utenom måltider.
  • Kjøkkenbenk med vaskekum, for anretning av mat, forsyning av tørrvarer.
  • Oppbevaring av kald drikke i låsbart kjøleskap.
  • Oppbevaring av dekketøy, glass, frokosttallerkener og bestikk i låsbare skap.
  • Plass for å håndtere matkonsept: tilberedelse/buffetvogn/servering med kjøle/varmefunksjon, plass for oppstilling av traller.
  • Oppvask etter måltider, avfallshåndtering.
  • Flyttbare møbler som gjør det mulig å regulere avstand mellom pasienter, støtte positive interaksjoner og redusere aggressiv atferd.
  • Håndvask i rommet.

Spesielle hensyn til sikkerhet og robusthet gjelder i psykisk helsevern/TSB, se rommets robusthetsnivå: Robusthet og sikkerhet

Standard areal
25
Kapasitetsbærende
Nei
Personer, normalt
10
Personer, maksimalt
15
Brukstid, maksimalt
16 timer
Dør til andre rom
Nei
Nærhet/avstand til andre funksjoner
-